Tilaus- ja toimitusehdot koskien Juho.And X Gladiator Factory -tuotteita

Toimitusehdot

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käytön sekä alla olevat toimitusehdot.

Toimitusehdot

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Alle 18-vuotiaalla on oltava huoltajansa suostumus tilauksen tekemiseen. Käsittelemme tilauksesi arkisin 24 tunnin sisällä sen saapumisesta. Käsittelemme viikonlopun aikana saapuneet tilaukset maanantaina. Tuotteemme valmistetaan tilauksesta, joten toimitusaikamme on hieman pidempi.

Emme ole vastuussa, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meistä riippumattomien olosuhteiden vuoksi, kuten sota, luonnonkatastrofi, vienti- tai tuontikielto, viranomainen päätös, yleisen liikenteen häiriö tai muu vastaava toiminta, joka vaikeuttaa estää CKC Clothing Oy:n verkkokaupan toiminnan.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Jos haluat tehdä palautuksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@juhoand.com, niin annamme sinulle palautusohjeet. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan. Emme voi hyvittää käytettyjen tai vahingoittuneiden tuotteiden hintaa. Kokeiltaessa tuotetta on varmistettava, ettei siihen tartu hajuja, tahroja tai esim. eläinten karvoja. Jos huomaat tuotteen vastaanottamisen yhteydessä kuljetuksen aikana syntyneen vaurion, ilmoita siitä meille välittömästi vaihdon tai palautuksen sopimiseksi. Voit käyttää palautukseen samaa uudelleensuljettavaa toimituspussia, jossa tilauksesi vastaanotit. Pussi tulee avata ohjeen mukaan, jotta se voidaan sulkea uudelleen palautusta varten. Huomaathan, että olet asiakkaana vastuussa palautuksesta, kunnes olemme vastaanottaneet sen käsittelyyn. Palautamme kadonneiden tuotteiden hinnan vain kuittia vastaan.

Palautusaika on 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Palautusten käsittelyajat vaihtelevat maksutavan mukaan.

Huomioithan, että perimme palautuksista 5,90 € käsittelymaksun. 

Huomautus

CKC Clothing Oy:lle aiheutuu huomattavia kustannuksia noutamattomista paketeista. Lain (1211/2013) mukaisesti pidätämme oikeuden laskuttaa asiakkaalta aiheutuneet kulut, jos toimitetut paketit palautetaan meille toimittamattomina. Laskutettava hinta on 19 € per noutamaton paketti sisältäen toimituskulut, palautuskulut ja käsittelykulut. Huomioi pakettisi noutoaika ja ilmoita meille, jos et voi noutaa pakettia noutoajan kuluessa.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Muut ehdot koskien juhoand.com verkkokauppaa on luettavissa englanniksi alla olevien linkkien takaa